Kasımpaşa teknhik direktörü Metin Diyadin ise kazanabilecekleri maçı puansız kapattıklarını söyledi, "Gelirken deplasmanın zor olacağını biliyorduk. Oyunun ilk yarısında rakibimizin duran topta direkten dönen topu var onun haricinde pozisyon yokken gol yedik. Bizim Uche ile kaçırdığımız net pozisyon ve verilmeyen penaltı var. Önde girmemiz gerekirken devreye mağlup girdik. İkinci yarıda oyunun tek hakimiydik. Kaçan 5-6 pozisyonumuz var. Burada beraberliğe bile üzülecekken mağlup olduk. Bugünkü maç oynadığımız oyunlar içinde en iyisiydi. Hem pas yaptık, hem pozisyon bulduk, hem de rakibe pozispon vermedik. Ama neticeyi alamadık. Zorlu bir Sivas deplasmanında çok rahat galip gelebileceğimiz bir maçı mağlibiyetle kapattık" diye konuştu.

Sivassporlu Uğur, Adem Koçak ve kaleci Borjan, zor bir karşılaşma oynadıklarını, kazandıkları için mutlu olduklarını, Beşiktaş maçına da iyi bir şekilde hazırlanacaklarını belirtti.

Kasımpaşalı Campos ve Pintos ise iyi bir mücedel olmasına rağmen maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını, rakiplerinin futbol şansının onların yanında olduğunu dile getirdi.


GC(EA/AÖ)