Haber Merkezi



Yaklaşık bir haftadır Hollanda'nın Arnhem kentinde çalışmalara devam eden Sivasspor’un idman programları ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.


Sivassporlular takımlarını nasıl ki, memleketleri Sivas'ta yalnız bırakmıyorlarsa, Arnhem'de de takımlarını  biran olsun yalnız bırakmadan desteklemeye devam ediyor.


Günü çift idman yaparak  geçiren kırmızı- beyazlıların bu sefer ki misafirleri, Hollanda’da bugüne kadar birçok etkinlikte aktif rol üstlenen Hollanda Sivaslılar Platformu üyeleri oldu. Dernek Başkanı İbrahim Çitil ve beraberindeki ekip kırmızı-beyazlıların idmanını takip ederek, Teknik Direktör Roberto Carlos'a çiçek takdim etti.


“TAKIMIMIZI YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ"


Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı Çitil. Sivasspor'un Süper Lige yükseldiği günden bu yana Dünyaca ünlü bir marka haline geldiğini belirterek, Sivasspor'u her daim yürekten destekleyeceklerini ifade etti.


Hollanda'daki Sivaslılar olarak Sivasspor ile gurur duyduklarını ifade eden Çitil, gurbetteki Sivaslılar olarak takımlarını hazırlık kampında bile yalnız bırakmak istemediklerini belirterek; "Sivasımızı dünyaya tanıtan, doğup büyüdüğümüz toprakların gelişmesine vesile olan ve kardeşliğimizin oluşmasına katkı yapan Sivasspor'umuzu gururla ve yürekten destekliyoruz. İnşallah bir dönem kıl payı kaçırdığımız şampiyonluk kupasını, yeni teknik direktörümüz Roberto Carlos ile kaldırırız" dedi.  


"
ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ"


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Roberto Carlos ise, Hollanda kampının gayet verimli geçtiğini belirterek, ilerleyen günlerde takım olarak çok daha iyi duruma geleceklerinin sözünü verdi.


Sivassporlu taraftarların hem Sivas'ta hem de Hollanda da kendilerini bir an olsun yalnız bırakmadığını söyleyen Carlos, aynı desteği lig maçlarında da görmek istediklerini ifade etti.


Ziyaret süresince futbolcular ve teknik heyet ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren platform üyeleri, daha sonra kırmızı-beyazlılara  tezahüratlarla destek verdi.