GALATASARAY TARAFTARLARI İÇİN EKSTRA YER



Karşılaşmayı çevre şehirlerden gelen Galatasaray taraftarı kendileri için ayrılan kale arkası tribününden takip ederek takımlarına destek verdi. Talep fazla olunca 800 kişilik yerin yanındaki tribün de taraftarlara açıldı. Yaklaşık 1500 taraftar takımını destekledi.



SİVASSPOR'U 12 KİŞİ DESTEKLEDİ



Sivasspor'u ise yaklaşık 12 bin dolayında taraftarı destekledi.



0 DERECEDE OYNANDI



Karşılaşmanın başlama saatine yakın hava sıcaklığı 0 derece civarında ölçüldü. Karşılaşmayı izlemek üzere 95 yerel ve ulusal basın mensubu akreditasyon yaptırdı.



MELO VE MUSLERA KADRYA ALINMADI



Galatasaray'da Braga maçından sonra İstanbul'a dönen ve Sivas'a götürülmeyen Felipe Melo ve kaleci Muslera kadroda yer almadı. Fatih Terim Melo'nun yerine orta alanda Yekta Kurtuluş'a, kalede Ufuk Ceylan'a şans verdi. Sİvas'a getirilmesine rağmen Riera 18 kişilik kadroya alınmezken, sol bekte Hakan Balta görev yaptı.



OTYAKMAZ VE DRÜRÜST YAN YAHA MAÇI İZLEDİ



Karşıllaşmayı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Galatasaray Yöneticisi Ali Dürüst şeref tribinünden yan yana izledi



ENERAMO'NUN YERİNE PEDRİEL



Sivasspor'da hafta içerisinde sakatlığı bulunan Eneramo maçın 18 kişilik kadrosunda yer almadı. Rıza Çalımbay forvet hattında Pedriel'i görevlendirdi.



ÇALIMBY TAKIMININ BAŞINDA



Babası Bektaş Çalımbay'ın rahatsızlığı nedeni ile İstanbul'a giden ve hafta içerisindeki 2 çalışmaya katılamayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçta takımının başında yer aldı.



FAİR PLAY İÇİN BERE



İki takım sahaya çkarken fairplay çaırğsı yapan küçük çocukların kalın giydirdildiği ve bere taktıkları görüldü.



ÇALIMBAY TERİM'E BAŞARI DİLEDİ



Maç öncesi Rıza Çalımbay yedek kulübesine giderek Fatih Terim'e başaılar diledi.


EA(EA/AÖ)