Yeni sezon hazırlıkları kapsamında uzun süredir golcü arayışı içinde olan Sivasspor 2 futbolcuyla birden anlaşma sağladı. 1,5 sezon formasını giydiği Sivasspor'da geçen sezon 16 gol atan ve sözleşmesi bittiği için kırmızı beyazlı kulüp ile yollarını ayıran Michael Eneramo yeniden yuvaya döndü. Türkiye'de bazı kulüpler ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan golcü için devreye giren Sivasspor, Eneramo'yu ikna etmeyi başardı. Başarılı oyuncu ile her konuda anlaşıldığı ve hafta içerisinde kente gelerek 2 yıllık sözleşmeye imza atarak takıma dahil olacağı öğrenildi.

ROMAN BEDNAR SİVASSPOR'DA

Kırmızı beyazlılar forvet konusundaki sıkıntıyı gidermek için geçen sezon kısa süre Ankaragücü forması da giyen Çek futbolcu Roman Bednar ile 2 yıllık anlaşma sağladı. 1.90 boyunda ve ve 28 yaşında olan Bednar bugün kente geldi. Golcü oyuncu, takımın sabah yaptığı çalışmayı da kenardan izledi.

İngiltere'nin West Bromwich Albion takımında forma giyen Roman Bednar, İngiltere'de 2010 yılında kokain satın alırken görüntülendiği için İngiltere FA Disiplin Kurulu tarafından 3 ay futboldan men cezası almıştı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Korcan düz koşu yaparken, sakatlıkları nedeniyle Pedriel ve Nihat çalışmaya katılmadı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini belirterek, forvet konusunda yaşanan problemi gidermek için de gerekli takviyelerin yapıldığını dile getirdi. Cuma ve cumartesi günü Ankara'da TSYD turnuvasında mücadele edeceklerini belirten Çalımbay, "Bu maçları antrenman niteliğinde düşünüyoruz. Kadromuzdaki tüm oyuncularımıza şansv ermeyi düşünüyorum. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizim esas hedefimiz ligde oynayacağımız Gaziantep maçı olacak. O maça kadar hazır hale gelmek istiyoruz" diye konuştu. Kırmızı beyazlılar yarın son çalışmasını yaptıktan sonra Ankara'ya hareket edecek.