"Son 15 dakikadaki mücadeleyi kutluyorum. İstedeğimiz pozisyonları bulduk, kaleye geldik ama son paslara dikkat edemedik. İlk yarıda inanılmaz pas hataları oldu. Beklemediğimiz baskı kurduğumuz anlarda gol yedik. İkinci yarıya değişiklikle başladık ve baskı kurmaya çalıştık. Bu sırada ikinci golü yedik. Oyundan kopmadık, hem taktik hem oyuncu değişikliği yaptık. Bursaspor'a karşı büyük mücadele verdik. 2-0 dan beraberliğe taşımak kolay değil. 3'üncü golü atacakken kendi oyuncumuza çarptı. 2-0 dan 2-2 büyük başarı. Bu oyunun üstüne çıkmamız gerekiyor. Beşiktaş maçını kazandık ama Bursaspor maçının zor olacağını söylemiştik. Gerçekten öyle oldu. Bu maçtan alınacak çok dersler var ve takdir edilecek şeyler de var."

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise kazanabilecekleri bir maçta yapılan hataların pahalıya patladığını belirterek şunları söyledi:

"Sivasspor'un lig durumuna ve konumuna baktığınızda 1 puan önemli gibi görünse de 2-0 önde iken 2-2 ye gelmek iyi olmadı. İlk gol korner, ikincide yan top ve adam paylaşımı sıkıntıları bize pahalıya mal oldu. Sonuçta bir mücadele veriyoruz ve daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bugün ilk golü yiyene kadarki bölümde rakibe çok da pozisyon vermedik. Maçları analiz edip inceliyoruz. Hataları daha az yapmaya çalışıyoruz. Güzel şeyleri daha iyi yapmaya çalışıyoruz. Bugünkü karşılaşma bedeli ağır olsa da gelecek adına bizi daha iyi duruma getirecek dersler verdi. Bunları değerlendirecek ve geleceği planlama adına olumlu kullanmaya çalışacağız. Güzel keyifli bir karşılaşma oldu . Ben iki takımı da tebrik ediyıorum ve Sivasspor'a da başarılar diliyorum."

SİVASSPORLU ZİYA:"MAÇI BIRAKMADIK"

Sivassporlu futbolcular Ziya Erdal ve Kadir Bekmezci, maça çıkmadan önce önemini bildiklerini, ama beklemedik şekilde 2-0 geriye düşmelerine rağmen son ana kadar maçı bırakmadıklarını ve beraberliği yakaladıklarını, uzatmalarda ise galibiyeti kaçıran taraf olduklarını, milli maç arasını iyi değerlendirip daha iyi konumlara gelmek için çaba göstereceklerini söyledi.

BURSASPOR ÜZGÜN

Bursasporlu Okan Deniz ve İbrahim Öztürk ise Sivasspor gibi bir takımla deplasmanda oynarken beraberliğin maç öncesi iyi sonuç gibi göründüğünü ama 2-0 öne geçtikten sonra kazanacakları bir maçın beraberliğe gelmesine üzüldüklerini, son dakikalarda duran toptan gelen golden sonrası panik havası oluştuğunu ve ardından beraberliğin geldiğini, bunun kendileri için gelecek maçlar adına iyi bir tecrübe olacağını söyledi.


EA(EA/AÖ)