İkinci golde hakemin hatalı olduğunu savunan Rıza Çalımbay, "Belki kalecimiz 6 ay futbol oynamayacak. Hakem o pozisyonun ani geliştiğini, görmediğini söylüyor. Göremiyorsanız hakemlik yapmayacaksınız. Futbol tabi ki ani gelişiyor. Kalecimizin ayağı parçalanmışken o golü vermek vicdani değil. Hakemin genel yönetiminde problem yok ama onu görmesi gerekiyordu. Bazı şanssızlıklar yaşıyoruz ve bunları el birliği ile aşacağız" diyekonuştu.

HAMZAOĞLU:"ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK"

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi, "Çok güçlü bir rakibe karşı iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Sivasspor iyi bir kadro ve oyun anlayışına sahip. İşimiz zor olacaktı. Takım oyununu ön plana çıkarmayı istiyorduk. Sivasspor'u tebrik ediyoruz. Gol yollarında sıkıntılarımız vardı ve bu oyuncuların kendine güvenini olumsuz etkiledi. Pozisyona girdikten sonra bir gün golleri bulacaktık, bugün kısmet oldu. Bugün çok önemli bir galibiyet aldık ama biz yine ayaklarımız yere sağlam basarak ve durumumuzu bilerek hareket etmek zorundayız'' dedi.

"ÜZGÜNÜZ"

Sivassporlu Uğur ve Grosicki ise, ilk yarının ortada gittiğini, ikinci yarının başında yenilen golle yenik duruma düştükten sonra pozisyonlar bulduklarını ama değerlendiremediklerini belirterek, üzgün olduklarını söyledi. Uğur Kavuk, kaleci Borjan'ın sakatlandığı pozisyonunda hakemin hata yaptığını belirterek, hakemin böyle hatalar yapma lüksü olmadığını söyledi.

"İYİ MÜCADELE ETTİK"

Akhisar Belediyesporlu Sertan ve Uğur ise maçın genelinde iyi mücadele ettiklerini ve ikinci yarıda buldukları goller ile galibiyeti hak eden bir sonuç elde ettiklerini dile getirdi. Takımının ikinci golünü atan Sertan ise pozisyonda kalecinin yerde kaldığını görmediğini ve topu filelere gönderdiğini dile getirdi.


EA(EA/AÖ)