Maçın oynanacağı Sivas 4 Eylül Stadı'nda bugün elden geçirildi. Stadın zemininde her hangi bir sorun olmadığı ve futbol oynamaya elverişli olduğu belirlendi. Maçın oynanacağı 18.00'de hava sıcaklığının sıfırın altında 15-20 derece civarında olacağını belirten stat müdürü Fatih Şimşek, şunları söyledi:

"Kar yağışı beklendiği için çalışmalarımıza ara vermiştik. Yağış olmadığı için çalışmalara yeniden başladık. Kar biriken üstü açık tribünleri temizliyoruz. Temizlik için belediyeden ve kulübümüzden eleman takviyesi yaptık. Fakat saha yüzeyine hiç dokunmadık. Zemin altında bulunan ısıtıcılarımız 15 derecede sürekli çalışıyor. Yağan karda kendi kendine eridi. Gölge olan yerlerde hafif bir buzlanma var. Oda maç saatine kadar erir. Zeminde yoğun bir kar yağışı olmazsa, bir sorun çıkmaz. Alttan ısıtma sisteminde bizim dördüncü senemiz ve ısıtmanın çok büyük faydasını gördük. Kayserispor karşılaşmasında zeminde her hangi bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum."

TARAFTARA ÇAĞRI
Taraftarları sağduyulu olmaya davet eden Fatih Şimşek, "Ceza sınırında olduğumuz için Kayserispor maçında kötü tezahürat ve sahaya yabancı madde atılması halinde Beşiktaş karşılaşması öncesi sahamız kapanabilir. Bunun için taraftarımızın çok dikkatli olması gerekir" diye konuştu.
 
GC(EA/AÖ)