Tesislerde basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor'un 19 Temmuz 2012'de oynayacağı UEFA kupası maçının Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yapılacağını söyledi. Ünal, "Taraftarlarımıza bir müjde vermek istiyorum. Bilindiği üzere UEFA temsilcileri Eskişehirspor Atatürk Stadı'nı denetlemeye geldiler. Bu denetleme sonucunda olumlu rapor hazırlandı. Şayet 5 Temmuz'da CAS'tan lehimize bir sonuç çıkarsa UEFA maçlarını kendi sahamızda oynayacağız" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Servet Çetin ile genç ve golcü futbolcu olan Atdhe Nuhiu'yu renklerine bağladıklarını ifade eden Halil Ünal, bu iki futbolcunun da takıma çok yararlı olacaklarını söyledi. Alper Potuk ve Veysel Sarı'nın takımda kalacağını belirten Halil Ünal, "Her iki futbolcumuza Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Eskişehirspor'da kalmaların hem kendileri için hem de Eskişehirspor için en iyi yol olduğunu söyledim. Ve onların Eskişehirspor ile yollarına devam etmeleri gerektiğini bildirdim. Bizim Alper ile de Veysel ile de yollarımızı ayırmamız söz konusu değildir" dedi.

Kulüp Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor'un 28 kişilik kadroyla Hollanda'da kamp yapmak için yarın saat 04.00'te Eskişehir Havaalanı'ndan uçakla Belçika'ya, oradan da karayoluyla Hollanda'ya geçeceğini söyledi.

Basın toplantısının ardından Eskişehirspor'la anlaşan Servet Çetin ve Atdhe Nuhiu sözleşmeye imza attılar. Servet Çetin'in 2 yıllık, Atdhe Nuhiu'nun ise 1 yıllık sözleşme imzaladıkları belirtildi.

SU(EK/SSA)