Uzun süre Galatasaray'da forma giyen ve 2 yıllığına Eskişehirspor'la anlaşan Servet Çetin Eskişehir'e geldi. Tecrübeli futbolcu Servet Çetin, teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde Eskişehirspor'un sabah ve akşam yapılan idmanlarına katıldı. Çetin için yarın tesislerde imza töreni düzenleneceği açıklandı.

Eskişehirspor Kulübü Teknik As Başkanı Nihat Çuhadar, Rapid Wienli golcü futbolcu Atdhe Nuhiu'nun da kendileriyle görüşmek için Türkiye'ye geldiğini söyledi. Çuhadar, Nuhiu'yu bir yıllığına kiralamak istediklerini belirtti.

UEFA yetkililerinin yarın Eskişehir'e gelerek Atatürk Stadyumu'nda incelemelerde bulunacaklarını söyleyen Nihat Çuhadar, "UEFA yetkililerinin yapacakları inceleme sonucunda İskoç takımı St Johnstone ile 19 Temmuz 2012 tarihinde Eskişehir'de oynayıp oynamayacağımız kesinlik kazanacak. Ancak biz maçın Eskişehir'de oynanacağını umut ediyoruz" diye konuştu.

Nihat Çuhadar, Eskişehirspor'un 4 Temmuz Çarşamba günü kamp için Hollanda'ya gideceğini söyledi. Çuhadar 16 günlük kampta 3 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını kaydetti.

Servet Çetin ve Atdhe Nuhiu'dan sonra transferi kapatacaklarını belirten Nihat Çuhadar, futbolcuları Alper Potuk ve Veysel Sarı'yı vermek istemediklerini söyleyerek, "Bu futbolcularımızla önümüzdeki sezon devam etmek istiyoruz. Ligde hedefleri olan bir kadro oluşturuyoruz" diye konuştu.

EK,SU (EK/SSA)