Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takım'ın 21 Mayıs'tan bu yana Leogang bölgesinde yaptığı tüm çalışmalara katılan Serdar Aziz, Alper Potuk ve Soner Aydoğdu'nun, Ümit Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde oynayacağı maçların kadrosuna alınmalarından dolayı İstanbul'a döndükleri belirtildi.

Bu arada Finlandiya maçında milli formaya veda eden ve maçın ilk 41 dakikalık bölümünde kaptan olarak kaleyi koruyan tecrübeli kaleci Rüştü Reçber de bu sabah Türkiye'ye dönmek üzere kamptan ayrıldı.

SABAH ANTRENMANI İPTAL BARBEKÜ PARTİSİ VERİLDİ

Bu arada A Mili Futbol Takımı'nın bu sabahki çalışması iptal edildi. Hazırlıklara yarın akşam devam edileceği bildirilirken A Milli Takım teknik heyeti, kampı izleyen gazeticilere kafilenin konakladığı Der Krallerhof Oteli'nde barbeküden oluşan bir öğle yemeği verdi.

Hazırlık çalışmalarını 30 Mayıs'a kadar Avusturya'nın Leogang bölgesinde sürdürmesi planlanan A Milli Futbol Takımı, kamp programı çerçevesinde yarın TSİ 19.30'da ilk 30 dakikası basına açık olmak üzere bir antrenman yapacak. Ay-Yıldızlı ekip Avusturya'daki çalışmalarını 29 Mayıs Salı günü Bulgaristan ile oynayacağı hazırlık maçı ile noktalayacak. A Milliler 30 Mayıs Çarşamba sabahı kamp bölgesinde ilk 30 dakikası basına açık olmak üzere yapacağı son bir çalışmanın ardından TSİ 17.00'de Portekiz'e hareket edecek. Ay-yıldızlı ekip 2 Haziran'da Lizbon'da Portekiz ve 5 Haziran'da da Almanya'nın Ingolstadt kentinde Ukrayna ile hazırlık maçları yapacak.


İE(UD/FG)