Adalı Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Serdal Adalı daha önce yöneticilik yaptığı kulüpte Başkan Dura'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Tevriz Dura'nın sağlık durumu konuşuldu.

Serdal Adalı yaptığı konuşmada, "Bana ilk Tevriz Başkan'ın rahatsızlandığı söylendiğinde maç atmosferi ile yaşanan rahatsızlık sandım. Bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur" dedi.

Kulüp Başkanı Tevriz Dura ise, "Ben ilk rahatsızlığından bu yana Türkiye'nin dört bir yanındaki dostlarım bizzat yanıma gelerek ve telefonları ile bana moral vermeye çalıştılar. Büyük Adanaspor Ailesi'nde ise hemen hemen gelmeyen hiç kimse kalmadı. Hepsine minnettarım. Bugünde beni ziyarete gelen Sayın Serdal Adalı'ya ve Adalı Ailesi'ne teşekkür ederim. Hastalandığım günden bu güne kadar Sayın Adalı Ailesi tarafından devamlı takip edildim ve soruldum. Gönlüm isterdi ki Serdal Başkan'nın hasta ziyaretine değilde, şampiyonluk ziyaretine gelmesini... Kısmet değilmiş, inşallah önümüzdeki sezon Sayın Adalı Ailesi'nin desteği sürerse çok güçlü bir takım yapıp işi şansa bırakmak istemiyoruz. Tabi önce benim sağlığım ön plana gelir. Çok kısa bir süre içinde böbrek nakline gideceğim. Yüce rabbim izin verirse daha sağlıklı bir şekilde uzun yıllar Adanaspor'umuza hizmet etmek istiyorum. Ben yatakta dahi olsam Adanaspor Kulübü'nü yönetmeye devam edeceğim. Çünkü benim hayattaki tek amacım, tek sevdiğim Adanaspor ve turuncu-beyaz renkler" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan İzmir Adanalılar Derneği Başkanı Arif Kayakşu, kulüp yönetim kurulu ve taraftarlar ziyarette Dura'yı yalnız bırakmadılar.