Şenol Güneş sözlerini şöyle sürdürdü: "Sıkıntılı bir günde sıkıntılı bir maça çıktık. Beklenen puanları alamadığımız sebebiyle olumsuzluk ve moralsizlik vardı. Trabzonspor’a yakışmayan sonuçlar ve oyunlar olunca taraftarın ve oyuncuların moral ve güven değerlerinde bozulma oluşuyor. Bunu aşmanın tek yolu 3 puan almaktı ve bunu başardık. Rakip deplasmanda iyi oynayan bir takımdı. İyi başladık. Goller ve pozisyonlar bulduk. İlk ve son bölümler iyiydi. Ama diğer bölümlerde zaman zaman onları ortak ettik oyuna. Bunların dışında ne olursa olsun maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Coşkulu futbolu tüm maça yaymamız gerekiyordu."

Güneş, yağmur ve soğuk havaya rağmen tribüne gelen seyircilere de teşekkür ederek, “Sayıları az olabilir, ama yürekleri ve niyetleri iyiydi. Bu nedenle onlara teşekkür etmek lazım. Zor dönemde oyuncuların, yönetimin bu günleri aşması için taraftarın desteğine ihtiyaç var. Başarısızlık bizimdir, ama sevinci ve üzüntüyü birlikte yaşamak çok daha doğrudur diye düşünüyorum. Bir ay aradan sonra kazanmak tabii ki güzel” dedi. HAMZAOĞLU: İYİ OYUNUMUZU SONUCA YANSITMAMIZ LAZIM

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “En azından bir puan alabiliriz belki sürpriz bir galibiyetle ayrılabiliriz diye düşündük. Maçın başında yediğimiz 2 gol bizim için çok kötü oldu. Ama 2-0’a rağmen teslim olmadık. Maçı çevirebilmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. İyi oynadığımız düşünüyorum. 2-1’i yakaladık. Ama daha sonra beraberliği sağlayamadık. Üçüncü gol bizim için kötü zamanda geldi. Kötü oynamıyoruz, iyi mücadele ediyoruz, ama bunu artık yavaş yavaş sonuca yansıtmamız lazım. Bu takım oyununu ve disiplini sürdürdüğümüz sürece sonuç anlamında da bundan sonraki maçlarda bir şeyler elde edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Akhisar Belediyesporlu Çağdaş Atan ise, “Son iki haftada iki büyük takıma karşı 4 puan alabilecekken puansız ayrıldık. 2-0’dan sonra maçı tekrar kontrolümüz altına aldık. İyi oynadık. Beraberlik için şans da yakaladık. Ama üçüncü gol bizim fişimizi çekti. Dengimiz olan takımlarla oynayacağımız maçlarda sonuçları lehimize çevirebilmeliyiz” diye konuştu. Kaleci Oğuz ise, “İki kötü gol yedik. Üçüncü golü yiyene kadar beraberliğe yaklaşmıştım. Bundan sonra hedefimiz kendi rahibimiz olan takımlarla olan maçları kazanıp kümede kalmak” dedi.

ADRİAN: BEKLEDİĞİME DEĞDİ

Trabzonspor adına 2 gol kaydeden Adrian, “Çok mutluyum, iki gol attım. Ama bizim için önemli olan bu maçtan 3 puanla ayrılabilmekti. İleriye doğru bir adım atabilmek için 3 puan aldık. Bu nedenle çok mutluyuz. Hoca bana şans verdi. İki ay bekledim ama sadece çalışmayı düşündük. Çok iyi bir başlangıçla geri dönüş yaptım. Beklediğime değdi. Bundan sonra daha iyi olmak için çalışacağım” ifadesini kullandı.

EMERSON: KARİYERİMDEKİ İKİNCİ GOLÜ ATTIM

Ligde üst üste kaybettiğimiz iki maç bu maçı hem zor hem önemli hale getirdi. Maça iyi girdik. Ondan sonra hem ilk yarının belli bölümlerinde hemde 2-1’den sonra oyun ritmi düştü. Ama oyunu kapardık. 3 puanı almak her şeyden önemliydi. Buna çok ihtiyacımız vardı. Sevinçliyiz” dedi. Emerson, gol sevinciyle ilgili olarak ise, “Bu kariyerimdeki ikinci gol. İlk golü de böyle kutlamıştım. Hem benim hem takıma katkı yapmam için önemli bir goldü. Bu nedenle çok sevindim” ifadesini kullandı.



ÖA (TM/AÖ)