GERİ DÖNÜŞÜM PET ŞİŞELERDEN ÜRETİLDİ

Trabzonspor’un Nike tarafından üretilen yeni sezon formaları Sadri Şener Merkez Binası’ndaki Bordo – Mavili Restoran’da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Geri dönüşüm pet şişelerden üretilen kumaşlardan yapılan formaların çevre dostu olduğu belirtilirken, bir şort ve tişört için 13 pet şişe kullanıldığına dikkat çekildi. Nike’ın 2010 yılından bu yana 115 milyon geri dönüştürülmüş plastik şişe kullandığı belirtildi. Sunuculuğunu Banu Yelkovan’ın yaptığı forma tanıtım töreninde, bordo mavililerin yeni sezonda antrenman, seyahat, iç ve dış saha maçlarında giyeceği formalar Volkan, Ferhat, Vittek, Celustka, Olcan, Colman, Zokora, Onur, Hamit, Giray, Tolga ve Sol Bamba tarafından tanıtıldı. Banu Yelkovan’ın sorularını yanıtlayan futbolcular, taraftarların forma alarak maça gelmesini ve kulübe katkıda bulunmasını istedi.

GÜNEŞ’İN SÖZLERİ ALKIŞLANDI

Son olarak futbolcuların yanına gelen teknik direktör Şenol Güneş, bir soru üzerine, “Güzel bir gün yaşıyoruz. Hep beraber olduğumuz sürece sırtımız yere gelmez. Formalar güzel. Burada tüm renkler var. Bütün renkleri seviyorum ama bordo – maviyi çok seviyorum. Bu yıl özellikle beyazı çok seviyorum. Çünkü biz temiziz” dedi. Güneş’in bu sözleri uzun süre alkışlandı.

Forma tanıtımının ardından Sadri Şener Merkezi'nde yeniden dizayn edilen TS Club mağazası da Asbaşkan Nevzat Şakar ve kaptan Tolga tarafından kurdele kesilerek hizmete açıldı. Mağazadan ilk alışverişi yapan ve forma alan Şenol Güneş, formayı taraftara hediye etti. Mağazada ayrıca kişiye özel forma ve krampon tasarlanan bölümde de Şenol Güneş’in adı yazılan forma ve krampon başarılı teknik adama hediye edildi.

TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİ

Mağaza açılışının ardından sokakta kurulan podyumda taraftarlarla bir araya gelen Şenol Güneş ve futbolculara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Burada Bamba’nın Türkçe olarak “Bize Her Yer Trabzon” sözleri taraftarların büyük alkışını aldı. Taraftarlar futbolculara tezahüratta bulunurken imza almak için de yarıştı.