"BEN GEÇEN SENEYİ KENDİ ADIMA YAŞANMIŞ SAYMIYORUM"


"GEÇEN SENE KARİYERİMİN EN KÖTÜ SEZONUYDU"


Uğur DEMİRKIRDI/BAD ERLACH - FENERBAHÇE'nin kadrosunda yer alan en yetenekli ve futbolu iyi bilen isimlerin başında gelen Semih Şentürk, bu sezona tüm sorunlarından arınmış bir şekilde giriyor.


Geçen sezon takımda kalıp kalmayacağı tartışma konusu olan, gelen teklifleri değerlendirmek isteyen, yedek kaldığı için direkt oynayabileceği takıma gitmeyi tercih eden Semih, bu sene çok daha huzurlu ve istekli. "Ben geçen seneyi kendi adıma yaşanmış saymıyorum" diyen Semih, konuşmasına şöyle devam ediyor:

"Geçen seneyi ben saymıyorum. Çünkü geçen sene kariyerimin en kötü sezonuydu. O sene geride kaldı. Bu sene iyi hazırlanıyorum. Hocamın da güveni sonsuz. Bütün sorunlarından arınmış bir şekilde kampa girdim. İyi de çalışıyorum. İnşallah bu sene çok farklı olur."


Geçen sezonu kendi adına bir kayıp olarak gören Semih Şentürk, özellikle 2008 ve 2009 yılındaki başarısını tekrar etmeyi, en azından o dönemdeki Semih kadar etkili olmak istediğini belirtirken, "Camiasına borçlu olan bir Semih izlettirmeyi düşünüyorum" şeklinde konuştu.


"GEÇEN SENE HAKSIZ YERE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİDEMEMİŞTİK"


Romanya'nın Vaslui takımı ile olan eşleşmeyi de değerlendiren Semih, tüm takım arkadaşları ile beraber Şampiyonlar Ligi'ni çok istediklerini şu sözleriyle dile getirdi:


"Sonuçta Şampiyonlar Ligi eleme maçı. Rakip kim olursa olsun farketmiyor. Hepsi iyi takım. Sonuçta bizim gibi ligini 2. sırada bitirmiş bir takım. Çok zor bir maç olacak. Ama inşallah tur atlayan taraf biz oluruz. Çünkü Fenerbahçe büyük bir camia. Şampiyonlar Ligi'ni hak ediyor. Geçen sene haksız yere Şampiyonlar Ligi'ne gidememiştik. Ama bu sene çok istiyoruz ve inşallah bunu da başaracağız"


NEWCASTLE MAÇI DEĞERLENDİRMESİ


İngiltere'nin Newcastle United takımı ile oynanan hazırlık maçının kıran kırana geçtiğini söyleyen Semih, sözlerini şöyle tamamladı:


"Oynadığımız ekip, İngiltere'nin geçen sene çok iyi çıkış yapan bir takımı. Sert ve fizikli bir takım. Tabii ki biz de kamp süreci boyunca çok ağır antrenmanlar yapıyoruz. Biz kendimizi geliştirmek ve hocamızın verdiği yeni direktifleri sahada en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Çünkü 10 gün sonra Şampiyonlar Ligi eleme maçımız var. Gayet güzel bir maç geçti. Sonuçta iyi bir takıma karşı oynadık.Geçen sene çıkış yapan bir takımla oynadık. Kıran kırana bir maç oldu. Sank puan maçı gibi maç oldu. İnşallah 10 gün sonraki maça hazır oluruz."


ud (os) fg