Fenerbahçe'nin Vaslui takımı ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme ilk maçında yayıncı kuruluş D Smart ekranlarında Doğan Haber Ajansı'ndan Uğur Demirkırdı'nın sorularını yanıtlayan Selçuk Şahin "Benim burada 10. senem, Fenerbahçe'de bu kadar süre durmanın üzerimde büyük bir etkisi ve gururu var. Her sene benim bölgeme gelenler-gidenler oluyor. Başkanımızın ömründen bir sene çalındı. Bu sene yaşatacağımız mutluluklarla inşallah bunu telafi edeceğiz" dedi.

"EMEĞİMİZ ÇALINMIŞ GİBİ HİSSETTİK"

"Şampiyonlar ligini çok istiyoruz. Oradaki atmosfere uzun zamandır hasretiz. Bir futbolcu olarak da çok güzel bir duygu, bunu yaşamak istiyoruz" diyen Selçuk Şahin, "Geçen sene şampiyonlar ligine direk gidecektik. Bu bizim için çok büyük bir şanstı fakat elimizden aldılar. Emeğimiz çalınmış gibi hissettik açıkçası o yüzden bu sene özellikle ön elemede oynasak da gruplarda kalmak istiyoruz. Geçen sene olan olayların bizi kamçıladığı doğru, daha istekliyiz, daha çok çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

YENİ TRANSFERLER VE KENDİ DURUMU...

Yeni transferleri ve uzun maraton için genel bakışı da değerlendiren milli futbolcu; "Böyle büyük bir camiaya geldikleri için tebrik etmek lazım. Zaten bu da onların kalitesini gösterir. Hepsini tanıyoruz televizyonlardan ve milli takımda yakın arkadaşlarımız başarılı olacaklardır. Benim burada 10.senem, her sene görev yaptığım bölgeye gelen-giden arkadaşlar oluyor. Fenerbahçe'de bu kadar süre durmanın üzerimde büyük bir etkisi ve gururu var. Ben profesyonel bir oyuncuyum ama sahaya da 11 kişi çıkıyor ve 25 kişilik bir takımımız var. Herkes iyi oyuncu o yüzden hoca kime görev verirse o mücadele ediyor. Bize de sıra geldiğinde hocamız görev verdiğinde elimizden geleni yapmak kalıyor. Bunun bilincinde çalışıyorum. Ben oynadığım zaman nasıl kazandıysalar ben kulübedeyken de kazanmaları benim için fark etmiyor.Önümüzde uzun bir maraton var mutlaka bize de şans gelir. Formsuzluklar olacaktır, sakatlıklar olacaktır bizde sıramızı bekliyoruz, çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"BAŞKANIMIZIN TÜRK SPORU İÇİN YAPTIKLARI ORTADA"

Selçuk Şahin, Başkan Aziz Yıldırım'ın ömründen 1 yılın çalınmış olduğunu düşündüğünü belirterek; "Başkanımızın özgürlüğüne kavuşmasına çok sevindik. Şu an çok daha moralimiz yüksek bir o kadar da güçlüyüz. Kendisi içerideyken çok üzüntülüydük. Camianın içerisinde olduğumuz için çok iyi biliyoruz, takım için verdiklerini bu takım için yaptıklarını ve nasıl mücadele ettiğini. Ömründen 1 sene çalınmış gibi düşünüyoruz başkanımızın ama bu sene yaşatacağımız mutluluklarla inşallah bunu telafi edeceğiz. Maçtan önce bizi gelip ziyaret etti. Mutlu olduk kendisini gördüğümüz için bize moral verdi. Kendi durumu ile çok fazla ilgili değil hala takımını düşünen bir yapısı var. O yüzden çok büyük bir insan bu camia için bu kulüp için, camiaya da katmazsak özellikle Türk sporu için yaptıkları da ortada tesisler ve attığı her adımda olay yaratan bir insan aramızda olması bize çok moral verdi" şeklinde konuştu.


UD(UD/FG)