SB Elazığspor ile anlaşmaya varan teknik direktör Yılmaz Vural, dün gece kentte geldi. Milli takımın Romanya ile oynadığı karşılaşmanın son bölümlerini televizyondan izleyen Vural, Elazığspor ile sezon sonuna kadar anlaştığını söyledi. Takımın durumunun hoş olmadığını belirten Vural, "Buradan çıkma adına teknik ekibimizle yönetimimizle, futbolcumuzla, taraftarımızla birbirimize destek vererek bu sıkıntıyı aşmamız lazım" dedi.

Gazetecilerin önümüzdeki hafta ligin tek yenilgisiz ekibi Orduspor ile karşılayacaklarını hatırlatması üzerine Vural, "Yani namağlup geldin öyle gideceksin diye bir şey yok. Biz hiç kazanamayan bir takımız onlar hiç kaybetmeyen bir takım. İki tarafta inşallah bir ilki başarır, onlar kaybeder biz kazanırız" dedi.

Elazığspor teknik menajeri Özgür Öztür, her sonun bir başlangıcı olduğunu belirterek, "Sanica Boru Elazığspor'un bu ligde kalabilmesi adına hem düşünce hem mücadele adına maddi manevi, ne gerekiyorsa yapılıyor. Şehrimizin de sabırlı olması lazım dünyanın sonu değil" dedi.