Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, bu sezon şampiyon olarak Bank Asya 1. Lig'e yükselen Şanlıurfaspor'da, cumartesi günü yapılacak kongre öncesi Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, basın toplantısı düzenledi.

Şampiyonluğun elde edilmesinin ardından yönetim kurulu içerisinde yaşanan fikir ayrılıklarının ardından, kongrede yeni liste arayışlarına gidildiğini ifade eden Saraçoğlu, "Şanlıurfaspor'da yıllardır gerçekleşmeyen hayalleri gerçekleştik. Ancak, başarılı olan yönetim kurulumuz bazı kesimleri rahatsız etmiştir. Bundan dolayı biz, yeni sezon öncesi, teknik direktör ve 2'si yabancı 6 oyuncu ile prensip anlaşması yapmış olmamıza rağmen aday olmamayı uygun gördük ve kongrede yönetim olarak görev almayacağız" dedi.

Görev almayacağını açıkladığı sırada duygulanan ve gözleri dolan Saraçoğlu, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile de yaptıkları toplantıda bu yönde mutabakata vardıklarını ifade etti. Saraçoğlu, kendilerinden sonra görev alacak yönetime destek olma sözü verirken, kulüpten alacağı olan 100 bin lirayı da Şanlıurfaspor'a bağışlayacağını kaydetti.

445 delegesi bulunan Şanlıurfaspor'da, cumartesi günü yapılacak olan kongrede Abdülkadir Göncü'nün başkanlığa aday olacağı öğrenildi.



(HK/Aİ)