Yılmaz Vural, Sanica Boru Elazığspor'un henüz bir şey kaybetmediğini belirterek, deplasmanda Orduspor'u yenmeleri halinde hem kötü gidişata son vereceklerini söyledi.

Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Orduspor maçına, günde çift idman yaparak hazırlandıklarını belirten Yılmaz Vural, deplasmanda alacakları 3 puanla her şeyin tersine döneceğini ifade etti. Yabancı futbolcularının milli maçlar nedeniyle henüz takıma katılmadığını hatırlatan Yılmaz Vural, şöyle dedi:

"Orduspor maçına hem taktiksel, hem mental olarak hazırlanmaya çalıştık. Yabancı oyuncularımız milli takımlarına gittiler. Marvin de izinliydi ama geleli iki gün oldu, Julyen de öyle. Amr ve Pascal yoklar, sanırım Pascal yarın Türkiye’de olacak. Amr de Mısır milli takımında. salı günü maçı var, dolayısıyla hala aramıza katılmadı. Orhan arkadaşımız sarı kart, Marvin de kırmızı kart cezalısı. Mücahit de menüsküs ameliyatı oldu."

Yılmaz Vural, ayrıca alt yapıdan Buğra, Yunus, Meriç, Umut ve Coşkun'u idmanlarına aldığını açıkladı.

"KAZANARAK DÖNECEĞİZ"

Fatsa'da kampa girerek maç saatini bekleyeceklerini belirten Vural, maç günü Ordu'ya geçecekleri söyledi. Orduspor'u deplasmanda yeneceklerini iddia eden Vural, şöyle konuştu:

"4 maçta bize en az 5 puan alma planlamamız var. 4 maçta aldığımız 1 puan var, yani eksi 4 puan oradan sıkıntıdayız. İkinci 4 maçlık dönemde 2 puan aldık. Eğer Orduspor’u yenersek bir problem yok. Yani bizim o zaman eksi 4 puanı, üçüncü 4 maçlık dönemde de değerlendirmemiz mümkün olacak. Oynayacağımız rakipler Eskişehirspor, Kayserispor, Gençlerbirliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve oradan biz 3 maçı kazanıırsak, önceki kayıpları da kapatarak, 3'ncü 4 maçlık periyotta her 4 maçta 5 puanı kazanmış olacağız."


ŞG(GG/AÖ) (FOTOĞRAF)