Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde son çalışmasını yapan Samsunsppor'da oyuncuların neşeli oldukları dikkati çekti, Taktik ağırlıklı geçen antrenmanda futbolcular, istekli ve hırslı çalıştı. Ankaragücü maçında cezalı olduğu için oynayamayan Yunanlı golcü Theofanis Gekas'ın Bursaspor karşısında forma giyeceği bildirildi.

Anhtrenmanda taraftarlarla bir araya gelen Gekas, bol bol imza dağıtıp fotoğraf çektirdi. İlgiden çok memnun olduğunu dile getiren Gekas, şunları söyledi:

"Artık çok fazla konuşmaya gerek yok. Her hafta birbirinden zorlu maçlar oynuyoruz. Her maç bizim için farklı bir anlam taşıyor. Öncelikle yarınki Bursaspor maçını kazanıp ilerleyen haftalara umutla bakmak istiyoruz. Daha sonra da diğer rakiplerimizi teker teker geçeceğiz."

Samsunspor'da tek hedefin takımın ligde kalması olduğunu belirten Gekas, "Taraftarımızın müthiş bir desteği var. Ligde son virajlara girdiğimiz bu haftalarda onların desteğini daha çok arkamızda hissediyoruz. Taraftar desteğiyle birlikte lig sonunda istediğimiz yerde olacağımıza inanyorum" diye konuştu.



MS(İS/AÖ) (FOTOĞRAF)