Samsunspor'un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, bugün Gekras'la birlikte basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Mesut Bakkal, pazartesi günü oynayacakları Karabükspor karşılaşmasını da kazanacaklarını iddia eden Mesut Bakkal, "10 final maçımız var. Bunlardan en az 15-20 puan toplamamız lazım" diye konuştu. İlk maçı olan Fenerbahçe karşılaşmasını kazanmalarının mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Mesut Bakkal, şöyle devam etti:

"Oyuncularımız kendilerine yakışına yaptılar. Keyif aldılar, seyirci de keyif aldı. Taraftara verdikleri destekten dolayı teşükkür ediyorum. Bize güç vediler, onların verdiği güçle maçı kazandık.  Bu maça fazla hazırlanamadık. Sadece biraz konuştuk. Biraz da da sistemli oynadık."

Samsunspor'un iyi bir takım olduğunu ve iyi futbolcuları bulunduğunu belirten Mesut Bakkal, Karabükspor karşılaşmasının Fenerbahçe maçından daha zor olduğuna dikkat çekerken şunları söyledi:

"Oynayacağıız maçları basamak basamak değerlendirmeliyiz. Önce Karabükspor maçını oynayıp kazanmalıyız. Ondan sonra diğer karşılaşmayı düşünmeliyiz. Burası bir spor kenti ve buraya Süper Lig yakışır. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız."

GEKAS:"ALMANYA'DA ÇOK TÜRK ARKADAŞIM OLDU"

Almanya'da oynarken çok sayıda Türk arkadaşı olduğunu söyleyen Gekas, "Fenerbahçe maçını kazanmak beni çok mutlu etti. Takım olarak böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Samsunspor, benim oynamamla ya da gol atmamla ligde kalmaz. Tüm arkadaşlarımızla elele verip takımı ligde kalması için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Yunanistan ile Türkiye arasında öyle basında çıktığı kadar sorun olmadığına vurgulayan Gekas, "Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkiler çok iyi. Basında veya siyasi podyumlarda söylenenler tamemen aptalca şeyler. Benim çok Türk arkadaşım var" dedi.


MS(İS/AÖ)(FOTOĞRAF)