PTT 1'inci Lig'de bir türlü istediği sonuçları alamayan ve 14 haftadan bu yana galibiyet yüzü göremeyen kırmızı beyazlılar, ilk yarının son maçında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Geçen hafta alınan 3-0'lık Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyeti ile moralleri tamamen altüst olan Samsunspor'da tek hedef Adana Demirspor maçını kazanmak ve devreye moralli girmek.

Kritik karşılaşma öncesinde Karadeniz temsilcisinde çok sayıda eksik bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Ozan, Turgay Gölbaşı, Musa Aydın, kart cezalısı Lokman Gör ve formsuz olan N'sumbu ile Adem Sarı, Adana kafilesinde yer almadı. Adana Demirspor karşısında sürpriz bir kadro ile çıkması beklenen Teknik Direktör Besim Durmuş, ilk olarak savunma güvenliğini ön plana almayı hedefliyor.

Amaçlarının kaybetmemek olduğunu söyleyen Teknik Direktör Besim Durmuş, "Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Deplasmanda oynayacağımız bu karşılaşma ile ilk devreyi noktalayacağız. Amacımız ilk yarıyı galibiyetle kapatmak. Bunun için elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmaya gayret göstereceğiz" dedi.



İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF