"HER MAÇIMIZA FİNAL GİBİ ÇIKIYORUZ"

Mesut Bakkal, katıldığı bir yerel televizyon programında iddialı açıklamalarda bulundu. Takımının her maçına final havasında çıktığını, Süper Ligde tutunmak istediklerini vurgulayan Mesut Bakkal, "Hedefimize ulaşmak için evimizdeki kalan maçlarımızı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bunun dışında deplasmanlardan da puan ya da puanlar çıkarmalıyız" dedi.

"EKİNGO ÇOK BÜYÜK FUTBOLCU" 

İlk geldiği andaki duruma göre çok mesafe katettiklerini belirten Mesut Bakkal, oyuncusu Ekigho'nun çok büyük futbolcu olduğunu vurgularken şöyle konuştu:

"Ekigho gibi böylesine dikine oynayan çok az oyuncu var. Bizim için çok büyük bir kazanç. Oyuncularımızda birlikte olma havası oluştu. Bunun meyvesini topluyoruz. Herkes özveriyle oynuyor. Çok daha iyi olacağımızı umuyorum. Yedek olmasına rağmen Yenal'ın Ankaragücü maçı öncesi, (Hocam merak etme biz bu maçı kazanacağız) demesi, takımdaki birlik ve beraberliği, uyumu yansıtıyor."

"ERTUĞRUL SÖZÜ ALDIK" 

Mesut Bakkal, kaleci Ertuğrul konusunda ise müjde verdi. Ertuğrul'un çok iyi kaleci olacağını, Fenerbahçe'den Samsunspor'da kalması konusunda söz aldıklarını duyurdu.

Bu sezon ligde kalma barajının da 38 olacağını düşündüğünü belirten Mesut Bakkal, "Ama kazanmaya devam edersek, ilk 10 neden olmasın" dedi.

"BURSASPOR GÜÇLÜ TAKIM"

Bu hafta oynayacakları Bursaspor maçını da değerlendiren Bakkal, rakiplerinin güçlü olduğuna dikkat çekerken şunları söyledi:

"Hiç bir zaman küçümsenmemesi gereken bir rakip. Bursaspor'un son maçını kazanması, Samsun'a rahat gelmesi anlamına geliyor. Ama İlk 8'i düşündüğü içinde çok ciddi oynayacak, bizde gerekli tedbirimizi alacağız."

Karabükspor yenilgisine çok üzüldüğünü ifade eden Mesut Bakkal, sözlerini, "Bu maçı çok talihsiz bir şekilde kaybetttik. İshal olan Gekas'ın bu maçta hasta hasta oynaması, sonucu etkilediğini düşünüyorum. Bu maçı kazanmış olsaydık, şimdi önümüzü daha net görebilirdik" diye tamamladı.


MS(İS/AÖ) (FOTOĞRAF)