Cumartesi günü oynayacakları Kartalspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdüren kırmızı beyazlı takımda, moraller yerinde.

Ligde oynadığı Tavşanlı Linyitspor ve Göztepe maçlarından 4 puan çıkararak iyi bir başlangıç yapan Samsunspor'da teknik direktör Erhan Altın, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Bizim için faydalı bir ara oldu. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kartalspor maçından da güzel bir sonuçla dönmeyi amaçlıyoruz. Rakibimizin avantajlarını ve dezavantajlarını iyi analiz ettik. Zor bir maç olacak. Ama sahadan istediğini alan tarafın Samsunspor olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Öte yandan kırmızı beyazlı kulüp, İlkadım ilçesine resmi ürünlerinin satıldığı bir mağaza açtı. Başkan Emin Kar, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı mağaza açılışına taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. "Samsunspor Store" açılışında kulübün lisanslı ürünlerinden alan taraftarlar bunları futbolculara imzalatmak için birbirleriyle yarıştı. Başkan Emin Kar taraftarlara çağrı yaparak lisanslı ürünlere ilgi göstermelerini istedi.



MS(İS/Aİ)