Beşiktaş'a attığı golle, mükemmel golle Samsunspor'un ligde kalma umutlarını son haftaya taşımasını sağlayan kaptan Murat Yıldırım, Sivasspor maçının önemine değindi. Kariyerinin en güzel gollerinden birini Beşiktaş'a attığını dile getiren Murat Yıldırım, "Beşiktaş maçının ardından soyunma odasında coşku yaşadık. Bütün arkadaşlarımızla birlikte birbirimize sarılarak galibiyeti kutladık. Soyunda odasındaki atmosferi hayatım boyunca unutamayacağım. O duyguyu kelimelerle anlatamam" dedi.

Cumartesi günü Sivasspor'u da mağlup edeceklerini dile getiren kaptan Murat Yıldırım, "Biz Sivasspor'u yenip, Fenerbahçe'nin de Antalyaspor'u yenmesini bekleyeceğiz. Ligde kalırsak tarih yazmış olacağız. Yani 50 yıl sonra da bizi ve Samsunspor'u konuşurlar diye düşünüyorum. Tarihi bir galibiyet olacak. Çünkü son iki haftaya 6 puan geride girip ligde kalmak çok büyük bir başarı. Biz ligde kalacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan dış dünyaya kapılarını kapatan Samsunspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak sürdürüyor. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları belirtildi.

Teknik direktör Mesut Bakkal da antrenman öncesi ve sonrası futbolcularla birebir görüşmeler yaparak onların mental olarak da maça hazırlamaya çalışıyor.

Başkan Kazım Yılmaz da Sivasspor maçı öncesinde kesenin ağzını açtı. Takımın kümede kalması halinde futbolculara kişi başı 100 bin TL prim vereceği belirtildi.