Samsunspor, ligde 8 hafta aradan sonra cumartesi günü ligde 3 puanla tanışınca yüzler de gülmeye başladı. Yunanlı yeni transferi Theofanis Gekas'ın attığı 2 golle lige dört elle sarılan Samsunspor'da Başkan Kazım Yılmaz, taraftarına umut dolu mesajlar verdi. Takımının ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçtan memnun olduğunu vurgulayan Başkan Kazım Yılmaz, şöyle devam etti:

"Herşey bir yana 90 dakika boyunca taraftarın takımını desteklemesi beni çok duygulandırdı. Benim için, (Bu takım küme düşer, Kazım Yılmaz bırakır gider) deniliyor. Ben takımın küme düşeceğine inanmıyorum. Degil Bank Asya'ya, 3'üncü Lig'e düşse Samsunspor'u aldığım Süper Lig'e çıkarmadan başkanlığı bırakmam. Her türlü bedeli ödemeye hazırım. Gelecek güzel günler Samsunspor taraftarı ile beraber daha güzel olacak. Beraber daha çok yapacagımız işler var."

ARA VERMEDEN ÇALIŞTILAR

Öte yandan Samsunspor, salı günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Futbolcuların neşeli oldukları gözlenen Nuri Asan Tesisleri'ndeki idmana sakatlığı bulunan ve tedavisine Almanya'da devam eden Selim Teber ile Afrika Kupası'nde bulunan Aristide Bance dışında tüm futbolcular katıldı. Orduspor maçında forma giyen oyuncuların düz koşu yaparak tamamladığı idmanda diğer oyuncular 5'e 2 orta oyunu ile çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.



MS(İS/AÖ)(FOTOĞRAF)