BİLETLER TÜKENDİ

Samsunsporlu taraftarlar Cumartesi günü oynanacak olan Sivasspor maçına büyük ilgi gösterdi. Maça 3 gün kala tüm biletler tükendi. 17 bin 400 kapasiteli 19 Mayıs Stadı'nı hınca hınç doldurmaya hazırlanan taraftarlar, görsel şov hazırlıklarına da başladı.

Teknik direktör Mesut Bakkal, Süper Ligi sonuna kadar hak ettiklerini belirterek, "Artık sözün bittiği yerdeyiz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Geçmişle ilgili artık çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Cumartesi günü önemli bir maça çıkıyoruz. Herkes bunun bilincinde. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bu takım inşallah Süper Lig'de kalacak. Kalması için de nasıl bu 10 hafta elimizden geleni yaptıysak bu hafta da yapacağız" diye konuştu.

Sivasspor'u mağlup edip, Fenerbahçe'nin de Antalya'yı yenmesini bekleyeceklerini belirten Mesut Bakkal, "Ama futbolda herşey var. Fenerbahçe'nin normal şartlarda Medical Park Antalyaspor'u yenmesi gerekiyor. Ama bize bakınca da Beşiktaş'ın bizi yenmesi bekleniyordu. Biz de Beşiktaş'ı yendik. Futbolda önceden bir şey söylemenin bir anlamı yok. Kolay maç olmayacak. Herkesin inancına, enerjisine, bizi desteklemesine ihtiyacımız var" dedi.



MS(İS/Aİ)