PTT 1'inci Ligi’nde bir türlü beklediği sonuçları alamayan Samsunspor, düşme hattına indi. Samsunspor’da herkesin birbirleri ile yarışma zorunluluğu bulunduğunu belirten Besim Durmuş, şöyle konuştu:

"İYİ İSİMLER ALACAĞIZ"

"Herkesin oynayabileceği, kendisini ifade edebileceği takımlar vardır. Burada o şansı bulamayan, forma giyemeyen oyuncularımız başka kulüplerde kendilerini ifade etme şansı bulacaklar. Dışardan transfer girişi olduğunda elbette ki içeriden de gidenler olacak. Bu konuyu başkanımızla görüşerek takıma katkı sağlayacak, özlenen tabloyu ortaya koyacak, mevcut oyuncuları daha iyi hale getirecek isimleri transfer edeceğiz. Bu durum zorunlu görünüyor. Ama şu anda elimizdeki mevcut oyunculardan maksimum verimi alıp devre arasını görmek istiyoruz."

"ŞU ANDA KESİNLEŞEN İSİM YOK"

Oynamayan oyuncunun yerine alt yapıdan oyuncuyla çalışmak istediğini vurgulayan Besim Durmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oynamayanların yerine sahadaki oynayanlara daha çok yardımcı olacak futbolcular istiyorum. Bu camiamız için Samsunspor için olmazsa olmaz, yani anayasa. Bölge olarak iki orta saha, bir forvet ve savunmanın merkezine de bir oyuncu alınmasında fayda var. Bunlar sıradan değil, herkesin kabul edebileceği isimler olmalı. Gelenlerin beklentilerimize cevap verecek karakterde olmasını umuyoruz. Burası büyük bir camia. Buraya gelmek isteyen oyuncular da olacaktık. Oyuncunun isminden ziyade bizim ihtiyacımızı karşılayacak futbolcuları bulmak daha önemli. Şu anda isim yok ama ihtiyacımızı karşılayacak futbolcuların ortaya çıkacağına inanıyorum."

KOMANDO EĞİTİMİ YAPTIRDI

Bu arada Ligin 15’inci haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Beledilyespor’u ağırlayacak Samsunspor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Besim Durmuş nezaretinde gerçekleşen antrenmanda kuvvete dayalı çalışmalar gerçekleştiren kırmızı beyazlılar, adeta komando eğitimi yaptı. Futbolcularına hareketleri eksiksiz yapmaları yönünde sürekli uyarılarda bulunan Besim Durmuş, genç oyuncularıyla da yakından ilgilendi.


İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF