TEK HEDEF GALİBİYET

PTT 1'inci Lig’in 15. haftasında deplasmanda 1461 Trabzon’a konuk olacak Samsunspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Günü tek idman yaparak geçiren Kırmızı Beyazlılarda futbolcuların istekli ve tempolu görüntüsü teknik heyeti memnun etti. Kritik Karadeniz derbisinde galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyleyen Kırmız Beyazlıların teknik patronu Besim Durmuş, takımına güvendiğini belirtti.

KAZANACAK GÜCE SAHİBİZ

Haftalardır süren beraberlik serisini 1461 Trabzon karşısında noktalamak istediklerini vurgulayan Besim Durmuş, "Çok iyi çalıştık ve moral motivasyon olarak üst seviyedeyiz. Rakibimiz ligin kaliteli ekiplerinden. Trabzon’dan galibiyetle dönmek için elimizden geleni yapacağız. "dedi. Yarın sabah 10.00’da ter idmanı yapacak olan Samsunspor, öğlen yemeğinin ardından karayolu ile Trabzon’a gidecek.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Bu arada Samsunspor Yönetimi, bir süredir kulüp hesaplarında müfettişlerin yaptığı incelemelerle ilgili resmi internet sitesinde açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Basının bir bölümünde çıkan haberlerdeki bilgi kirliliğine son vermek amacıyla bu açıklamayı yapmaktayız. Kulübümüz, İçişleri Bakanlığı Denetçileri tarafından 26.11.2012 tarihinden itibaren denetlenmektedir. Söz konusu denetleme daha evvel kamuoyuna ilan ettiğimiz gibi genel bir denetlemedir. Biz Samsunspor olarak kamu yararına çalışan bir dernek statüsündeyiz. Bu nedenle 5253 sayılı Dernekler Kanununun 27. Maddesi gereğince derneğimiz kamu yararı açısından denetlenmektedir. Bu denetleme ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır. Zira ilgili kanun maddesi gereğince kamu yararına çalışan dernekler iki yılda bir denetlenmektedir. Denetimin kapsamı ise yine dernekler meri mevzuatı çerçevesinde bütçe yıllarını esas almaktadır. Denetimimiz 01 Ocak 2011 tarihinden günümüze kadar geçen dönemi kapsamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF