Koltukları söküp sahaya fırlatan taraftara polis güçlükle müdahalede bulundu. Futbolculara tepki gösteren kırmızı beyazlı taraftarlar uzun süre tepkilerini koltukları sökerek gösterdi. Futbolcular aleyhine de tezahüratta bulunan taraftarlar tribün liderlerinin devreye girmesi ile stadı boşalttı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Bursaspor maçından memnun değildim ama bu maçtan memnunum. Futbol adına herşeyi yapan bir Samsunspor vardı. Antalya maçında attık ama burada atamadık. Rakibi durdurma adına ikinci yarıdan memnunum. Sonuç bize yeterli mi değil. Burada benim mücadele devam edecek. Ahkam kesecek halimiz yok. Bundan sonraki maçlara talibiz. Gittik atamadık. Sezon boyundan en fazla şutumuzu attık. Gol eksikliği dışında her şeyi yaptık. Bugünkü oyun gibi oynasınlar mağlup olsunlar, önemli değil. Ama geldiğimiz noktada bu bize yeter mi yetmez. Futbolda herşey bitmiyor. Son noktaya kadar ben devam edeceğim. Futbolcular da devam edecek. Son düdüğe kadar mücadelemiz sürecek" diye konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Bizim için önemli bir deplasmandı. Burada kaybedecek üç puan bizi tehlike çemberi içine sokacaktı. Rakibimize de umut verecekti. Maçtan önce hedefimiz öncelikle mağlup olmamak sonra da galibiyeti aramaktı. İlk hedefmize ulaştık. İlk 45 dakikada direkten dönen 2 topumuz var. İkinci yarı rüzgarın da çoğalmasıyla Samsunspor'un pozisyonları var. Burada da bizim kalecimiz bu pozisyonları kurtardı. Stresi büyük maçtı. Maçın en iyisi hakem arkadaşımızdı. İki takımı da etkileyecek önemli bir hata yapmadı. Samsunspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" dedi.



MS(İS/Aİ)