Basın toplantısında konuşan Başkan Emin Kar, "Dün Erhan Altın'la yollarımızı ayırdık, bugün yeni bir gün. Yeni atrenörümüzle beraberiz. Besim Durmuş, beraber futbol oynadığım bir arkadaşımız. Daha önce Samsunspor’a görev yapmış, Kartalspor ve Kasımpaşa’yı çalıştırmış, şampiyonluk yaşamış içimizden biri. Bizim kulübümüzün değerli oyuncusu hem de teknik direktörü" dedi.

Besim Durmuş ise Samsunspor’da bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederekşxunyarı söyledi:

"Samsunspor benim için çok önemli bir camia. Alt yapısından yetişip A takıma kadar çıktım. Samsunspor’da şampiyonluk yaşadım. Burada bulunmaktan inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Burası bizim sevdamız. Birlikte el ele gönül gönüle Samsunspor’u başarıya taşımak için çaba sarf edeceğiz. Genç dinamik bir takımımız var. Erhan Altın'a da iyi bir takım meydana getirdiği için teşekkür ediyorum. Kötü giden bir şey yok. Takım iyi mücadele ediyor."

Samsunspor’un içindeki bu dinamik yapıyı puan ve puanlar olarak ortaya çıkarmaya çalışacaklarını ifade eden Besim Durmuş, "Alt yapıdan A takıma kadar çıktığım ilk günkü heyecanımı yaşıyorum. Bana fırsatı veren başta başkanım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.


MS(MS/AÖ) FOTOĞRAF)