Besim Durmuş, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzon maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Samsunspor’un geçmişinde büyük başarılar elde etmiş bir camia olduğunu hatıryatan Besim Durmuş, şöyle dedi:

"Samsunspor’u sevenlerin beklentilerinin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Bugün itibari ile acil 3 puana ihtiyacımız var. Son 3 haftada alacağımız maksimum puanı alıp devreye biraz rahatlamış olarak girmek istiyoruz."

SAMSUNSPOR BİR EKOL

Bucaspor maçında kaybettikleri 2 puanı 1461 Trabzon karşısında telafi etmek istediklerini vurgulayan Besim Durmuş, "Bu maç bizim için çok önemli. Biz büyük bir camiayız ve Samsunspor bir ekol" diye konuştu.

DAHA ÇOK İSTEYEN KAZANIYOR

PTT 1'inci Lig’de favorilerin değil, o gün maçı daha çok isteyen takımın kazandığını vurgulayan Besim Durmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Büyük takım olarak nerede olursa olsun, kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Oyuncu arkadaşlarım ve teknik ekip olarak bizler Trabzon’a kazanmak için gideceğiz. Oyuncularımızın da daha fazla inisiyatif almasını bekliyoruz."

TEK İDMAN YAPTILAR

Samsunspor, deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon karşılaşması için bugün tek çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürdü. Besim Durmuş nezaretinde çalışan Samsunspor, düz koşunun ardından tek top çalışması yaptı. Kırmızı beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile idmanı noktaladı.


İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF