Turnuvanın grup maçlarında 4. olarak Süper Final biletini alan Realty Stroy, önce grup karşılaşmalarında mağlup olduğu Yamata'yı yenerek adını finale yazdı, ardından da finalde Glav Stroy'u yenerek şampiyonluğa uzandı.

Glav Stroy karşısında 2-0 geriye düşen Realty Stroy Vitali Gerasimov'un iki muhteşem golü ile önce beraberliği yakaladı ardından da karşılaşmanın son dakikasında Önder Okumuş'un jeneriklik golü ile karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.

Gecenin bir diğer karşılaşması olan 3'cülük müsabakasında turnuvanın favorisi gösterilen Yamata ile Kebap House Arbat takımları karşı karşıya geldi. Kebap House Arbat takımı karşılaşmada öne geçmesine rağmen bir oyuncusunun penaltıya sebep olup kırmızı kart alması ile sahada bir kişi eksik kaldı. Bu dakikadan sonra Yamata, ataklarını çoğaltarak Kebap House Arbat'ı 6-4 mağlup ederek turnuvayı 3. bitirdi.

7 haftanın ardından şampiyonluk kupası kaldıran Realty Stroy aynı zamanda turnuva sponsorlarından Türk Hava Yolları'nın verdiği özel indirimli uçuş biletlerini de takım olarak kazanarak ayrı bir mutluluk yaşadı.

Turnuva ikincisi olan Glav Stroy, ikincilik kupasının yanı sıra takım menajerleri Okan Coşkun'un BEKO'dan aldığı ödülle teselli buldu.

Turnuva'da 3.'lük kupasını Yamata kaldırırken, turnuvanın en fazla gol atan oyuncusu Mecid Ali (Kebap House Arbat) attığı 10 gol ile turnuvanın sponsorlarından DİGİTÜRK ASİA'dan spor paketi hediyesi kazandı.

Turnuva'da en fazla haftanın yıldızı seçilen Volkan Tomak (Realty Stroy) ise turnuva sponsorlarından VESTEL'den buzdolabı kazandı. En az kart görerek turnuvanın en centilmen takımı olan Çalkan Group ise Azersun firması tarafından kendi üretimleri olan bir koli çay ile ödüllendirildi.

Gecenin sonunda ise futbolcular Seçkin Baklava'nın getirdiği tatlılar ile kaybettikleri enerjilerini toplamaya çalıştılar.

Rusya'da Türkçe yayın yapan Gazetem.ru ise turnuvanın görsellerini yayınlayarak okuyucularına ulaştırdı.


UD8UD/FG)