Ronaldo'dan Madrid'e 2015 müjdesi!

Real Madrid'den ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, FIFA'nın internet sitesine önemli açıklamalarda bulundu.

Ronaldo'dan Madrid'e 2015 müjdesi!

 

 
Transfer döneminde adı Paris Saint German ve Manchester United'la anılan Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo FIFA.com'a verdiği röportajda birçok soruyu yanıtladı.

2013 yılına çok iyi bir giriş yapan Portekizli, Real Madrid'deki geleceği ve son dönemde Jose Mourinho'ya yapılan eleştiriler hakkında da konuştu.

''Aday gösterilmek büyük onur''

''FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü''ne son 6 yılda 5 kere aday gösterilen Ronaldo bu durumun çok büyük bir onu olduğunu belirtirken,'' Bu ödüle aday gösterilmek onur verici ve çok güzel bir duygu. Ödüle ilk aday gösterilmemden sonra birşey değişti mi? Aslında değişmedi. Yine aynı oyuncuyum. Geçen yıllar biraz daha tecrübe edinmemi sağladı ancak hala aynı insan ve aynı futbolcuyum'' dedi.

''Mourinho dünyanın en iyisi''

Real Madrid'in ligdeki kötü performansı nedeniyle eleştirilen Jose Mourinho hakkında da konuşan Ronaldo, ''O bence dünyanın en iyi teknik direktörü. Bir sürü deneyimi var ve kazanılabilecek bütün kupaları kazandı. İnsanların protesto etmeye hakkı var ve bizim de buna saygı duymamız gerekiyor. Ama bence, biraz daha sabırlı olmalılar. Mourinho'nun takım için en iyisini istediği ve bunu savunmak için sonuna kadar mücadele edeceği çok net" diyerek teknik direktörünü savundu.

Eleştirilere anlam veremiyor

Ronaldo, kendisiyle ilgili gelen eleştiriler hakkında, ''Açıkçası bilmiyorum ve bu eleştirilerin neden olduğuna bir cevap veremiyorum. İnsanlar beni tanıyor, birlikte oynadığım arkadaşlarım nasıl biri olduğumu çok iyi biliyor. Beni eleştirenlere saygı duyuyorum ancak bence yanlış düşünüyorlar. Yaşadıkça öğreniyorsunuz ki her futbolcunun olduğu gibi eleştirilmek benim hayatımın da önemli bir parçası'' ifadelerini kullandı.

Madrid'den ayrılıyor mu?

Real Madrid'deki geleceği ile ilgili de açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız bu konuda çok net ifadeler kullandı ve ''Real Madrid'le olan kontratım sona erene kadar burada kalmak istşyorum. Bu konuda da çok netim. Gelecekte ne olacağını ise ben de bilmiyorum'' dedi.

Manchester United'ın günlerinin ardından kariyerine Real Madrid'de devam eden Cristiano Ronaldo'nun ispanyol devi ile sözleşmesi 2015 yılında bitecek