G.Saray Başkan Yardımcısı Refik Arkan'ın, "Ne Quaresma'sı! Biz çok daha büyük bir yıldız alacağız" sözleri camiada büyük heyecana neden oldu. Robben'in 25 milyon euro'luk bonservis bedelinin yarısını karşılayacak bir sponsor arayan Cimbom yüzyılın transfer rüyasını gerçeğe dönüştürebilir

Galatasaray transferde Avrupa'yı sarsmaya hazırlanıyor. Transfer listesinde Chelsea'li Marko Marin, Real Madrid'li Kaka gibi yıldızlar bulunan Galatasaray'ın bu futbolculardan çok daha flaş bir ismin de peşinde olduğu ileri sürüldü. Transferdeki gizli hedefin ortaya çıkmasını sağlayan kişi ise Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan oldu. Radyospor'a transferle ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Arkan, Ricardo Quaresma söylentilerini yalanlarken "Ne Quaresması! Biz çok daha büyük bir yıldız alacağız. Çok büyük futbolcular var gündemimizde. Hepsi de dünya yıldızları" ifadesini kullandı.
 
Bu sözler camiada büyük yankı uyandırırken, sızan bilgilere göre transfer listesindeki en önemli isim Bayern Münih'in süper starı Arjen Robben. Sık sık sakatlandığı için verimi düşen ve bu nedenle Bayern Münih'in satma planları yaptığı Hollandalı'nın maliyeti oldukça yüksek. 25 milyon euro'luk bonservis bedelinin en azından yarısını karşılayacak bir sponsor arayan Cimbom bu hedefine ulaştığı an, dev operasyon için düğmeye basacak. Her iki kanatta da görev yapabilen 28 yaşındaki oyuncunun transferini en çok isteyenlerden biri de başkan Ünal Aysal. Başkan Aysal, böylece ünlü "çilek" sözünü tutmuş olacak.