Demirspor Tesisleri'nde düzenlenen törende, mavi lacivertli kulüp başkanı Önder Serin ve Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel ile Genel Müdür Muhammet Tuncel reklam sözleşmesini imzaladı.

Adana'daki tüm işadamlarının bu konuda çok duyarsız olduğuna dikkat çeken Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel, "Ben Adana'da çok yeni bir iş adamıyım. Kendi ölçülerimde kentteki takımlarımıza destek oldum. Üzülerek söylüyorum ki; diğer iş adamlarımız destek vermekte duyarsız davranıyorlar. Adana Demirsporumuza sadece bugün değil, bundan sonra da destek vermeye devam edeceğim. Şimdiden açıklıyorum. Adana Demirspor'umuzun Süper Lig'e çıkması halinde futbolculara 20'şer bin TL pirim vereceğim" dedi.

Tuncel'e duyarlılığı için teşekkür eden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, "Kulübümüze yardımlarını esirgemeyen Mahmut Tuncel'in destekleri bizi çok mutlu etti. Kendileri desteklerini önümüzdeki dönemlerde de devam ettireceğini ifade ettiler. Kentimizdeki diğer iş adamlarının da aynı hassasiyeti göstermelerini arzu ediyoruz" diye konuştu.

Törene ayrıca Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Ali Uğur Akbaş, Basın Sözcüleri İzzettin Turgut, Casim Korkmaz, Amatör Spor Dallarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri, Ramazan Çimen, Suat Kızıldağ, Federasyon Sorumlusu Kutfedi Kılınç ve Yurt Dışı İlişkiler Sorumlusu Yücel Tekcan da katıldı.