Sarı kırmızılı ekip, Karpuzatan Tesisler'indeki halı sahada Teknik Direktör Robert Prosinecki yönetiminde çalıştı. Antenmanda oyuncularını beslenme ve uykularına dikkat etmeleri konusunda uyaran Prosenicki, ilk yarının son maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son dönemde iyi futbol oynayıp, doğru işler yapmalarına rağmen puan kaybettiklerine söyledi. Prosinecki, şöyle dedi:

"Son iki haftada ligin 4 büyükleri olarak bilinen takımlarından Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarından beraberlikle ayrıldık. İki maçı da bir şekilde galip tamamlayabilirdik. Ama olmadı. Kaybettiğimiz puanları Kasımpaşaspor önünde galip gelerek telafi etmek istiyoruz. Kesinlikle tüm düşüncemiz 3 puan olacak. Ondan sonra deplasmanda bir maç oynayarak ligin ilk yarısını tamamlamış olacağız. Amacımız toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak devreyi kapatmak."

Prosinecki, bir gazetecinin  "Kayserispor devre arasında takviye yapacak mı ? " sorusu üzerine ilk yarının bitimine 2 maçlarının kaldığını hatırlatarak, "Onları bitirdikten sonra takviyeleri değerlendireceğiz. Bizim şu an odak noktamız kalan iki maçımız. Onları en iyi şekilde bitirdikten sonra takviye konusuna bakacağız. Şu anda bunları konuşmak doğru değil" yanıtını verdi.

Kayserispor'da Şota Arvelazde, sarı kırmızılı kulüpteki iki yıllık görevinden istifa ederek, koltuğunu Hırvat teknik adam Robert Prosinecki'ye bırakmıştı. Kasımpaşa'yı çalıştıran Şota, bu kez eski takımına karşı yeni takımının başında sahaya çıkacak.



OE-DÖ(OE/AÖ) FOTOĞRAF