Gaziantepspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa giren sarı- kırmızılı futbolcular antrenmanda oldukça neşeli göründü. Sakatlığının bir an önce geçmesi için ülkesinden özel fizyoterapistini getiren Mouche’nin katılmadığı antrenmanda Kayserisporlu futbolcular ağırlıklı olarak gol ve şut çalışması yaptı.

Teknik Direktör Prosenecki, futbolculara sürekli uyarılarda bulunurken, gol yollarında daha dikkatli olmalarını istedi. Hırvat teknik adam, son 2 haftada futbolcuların özverisi ile 7 gol attıklarını söyledi. Bobo’yu sağlı sollu ataklarla topla buluşturup goller kaydettiklerini söyleyen Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosenecki, şöyle dedi:

"Oyun sistemimizde değişiklik yapmadık ama kanat oyuncularımızın ve orta saha oyuncularımızın forvetteki arkadaşlarımızı topla daha çok buluşturmalarını sağladık. Son haftalarda oyuncularımın sahaya koyduğu emege, özveriye, kazanma arzusuna saygı duyuyor, hepsini ayrı ayrı alkışlıyorum. Onları motive ederek, sahada yardımlaşma, kazanma ve takım ruhunu oluşturma konusunda katkı sağlıyorum."

Prosenecki, Gaziantepspor maçının iki haftadan bu yana yakaladıkları galibiyet serisini sürdürmeleri açısından önemli olduğunu vurgularken, "İyi bir hava ve çizgi yakaladık. İki haftadır elde ettiğimiz galibiyetlerin tesedüf olmadığını, Gaziantepspor’u da yenerek göstereceğiz. Benim ve oyuncularımın açısından bu karşılaşma bir kırılma maçıdır. Zira, Gaziantepspor’u yendiğimiz takdirde puan cetvelinde kendimize farklı bir bulup, tırmanışımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.



OE,DÖ(OE/AÖ) (FOTOĞRAF)