Meireles'e verilen 12 maçlık ceza ülkesi Portekiz'de büyük tepkiye neden oldu. Portekiz Futbol Federasyonu Baskanı Fernando Gomes, milli oyuncuya verilen cezayı haksızlık olarak nitelendirdi. Baskan Gomes, "Meireles'i karakter ve insan olarak uzun zamandır tanıdıgımı söylemeliyim. Böyle birisine bu tür suçlamalar beni çok sasırttı" dedi. Gomes, görüntülerde Raul'un tükürdügünün görülmedigine vurgu yapıp, "Geçirdigi bu zor günlerde ona federasyon olarak destegimizin tam oldugunu belirtmek istiyorum. Böyle saçma cezaların verildigi ülkelere futbolcu transferi izni vermeme kararı alabiliriz" diye konuştu.

SADECE ADALET İSTİYORUZ
Meıreles'e takım arkadasları destek verdi... Fenerbahçe kalecisi ve kaptanı Volkan Demirel, 12 maçlık cezaya tepki gösterip, "12 maç ceza veriyorsun, geriye ne kaldı ki. Bari sezonu kapattırsalardı. Bu cezayı kabul etmiyoruz. Biz takım arkadasımızın yanındayız. Bir Caner örnegi yasandı. Kimse çıkıp özür dilemedi. Kimseden özür beklemiyoruz sadece adil davranmalarını istiyoruz" dedi. Sezer Öztürk ise cezaya tepkisini twitter hesabına "10 yıl verseydiniz bari" yazarak gösterdi.

TARAFTAR BAGRINA BASTI!
Fenerbahçe, Karabükspor maçının hazırlıklarını dün aksam saatlerinde yaptıgı idmanla tamamlarken, Samandıra Tesisleri'ne akın eden taraftarlar, Raul Meireles'e moral verdi. PFDK'nın 11 maç ceza verdigi Portekizli futbolcuyu tezahüratlar esliginde omuzlara alan taraftarlar, "Sevgi eylem gerektirir" pankartını açarak dikkat çekti. Galatasaray derbisinde sakatlanan Kuyt, takımla çalısırken, Sivas maçında basına darbe alan Egemen Korkmaz'a özel bir program uygulandı.

CRİSTİANO RONALDO: MEİRELES YAPMAZ!
Raul Meireles'e destek çıg misali büyüyor. Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo, Facebook hesabı aracılıgı ile "Milli Takım kaptanı olarak arkadasım Meireles'i çok iyi tanıyorum. Isnat edilen suçu islemedigine eminim. Bütün destegim ve sempatim Raul Meireles'le" mesajını gönderdi. (...)

SABAH