DHA'YA AÇIKLAMA YAPTI

Calista Otel'e tatil yapan Postiga, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) Türkiye'ye ilk defa tatile geldiğini açıkladı. Yunanistan'da futbol oynarken Türkiye hakkında bilgi aldığını ve çok güzel bir ülke olduğunu duyduğunu kaydeden Postiga, bu nedenle tatil tercihini Türkiye'den yana kullandığını belirtti.

'MİLLİ TAKIMINIZI BEĞENDİM"

Postiga, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda zor bir grupta mücadele ettiklerini, gruptan Almanya'nın ardından ikinci olarak çıktıklarını, yarı finalde ise İspanya'ya elendiklerini hatırlattı. Türk futbolu hakkındaki düşüncelerini de aktaran Postiga, milli takımımızla 1.5 ay önce özel bir maç yaptıklarına değinirken şunları söyledi:

"Milli takımınızı çok beğendim. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olmaması beni çok şaşırttı. Türkiye'de 3 büyüklerin dışında Bursaspor, 4'üncü büyük. Çünkü Bursaspor futbol takımı gençlere önem veren bir takım. Gelecekte Bursaspor Türkiye'nin en önemli takımlarından biri olacak."

"BEŞİKTAŞ'TAKİ PORTEKİZLİLER NEDENSE BAŞARILI OLAMADI"

Portekizli Fernandes, Simao, Almedia ve Quaresma'nın Beşiktaş gibi çok iyi bir futbol takımında oynadıklarını, ancak başarılı olamadıklarını belirtti, "Çok iyi futbolcular ama nedense bu yıl başarılı olamadılar. İnşallah bu sezon başarılı olurlar. Bundan ben de mutlu olurum" diye konuştu.

"ARDA İSPANYA'DA ÇOK BAŞARILI OLDU"

Arda Turan'ın, İspanyol Ligi'ndeki takımı Atletico Madrid'te çok iyi bir sezon geçirdiğini vurgulayan Postiga, "Arda'yı önceden tanıyorum. Arda, İspanya'da çok başarılı olacak. Dünyada en beğendiğim futbolcular arasında ise Mesut Özil bulunmakta" dedi.

"GALATASARAY'DAN TEKLİF ALMIŞTIM"

Daha önce Galatasaray'da oynayan Meira'nın oynadığı dönemde Galatasaray'dan teklif aldığını da sözlerine ekleyen Postiga, "Ama o dönem olmadı. Şu an Türkiye'den böyle bir teklif yok. İspanya'dan memnunum" diye konuştu.