Fethiye Belediyesi ile Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu Türkiye Kupası Fethiye Turnuvası, final karşılaşmaları ile tamamlandı. Turnuvada, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 60 sporcudan oluşan 30 takım şampiyonluk için mücadele etti. Çalış Plaj Voleybolu Tesisleri'nde 3 gün devam eden turnuva, zorlu karşılaşmalara sahne oldu.

Turnuvanın kadınlar finalinde İzolda Körfez- Hatice Tombul çifti ile milli sporcular Pınar Özkan- Burcu Atasoy çifti karşılaştı. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği maçta 2 seti de kazanan Pınar Özkan- Burcu Atasoy çifti şampiyon oldu. Turnuvada Işıl Su Öner- Burcu Başer çifti de 3'üncülüğü elde etti.

Erkeklerde ise final maçı Volkan- Hakan Göğtepe kardeşlerle, İsmail Dericioğlu- Can Ayvazoğlu ikilisi arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan maçı 2-0 kazanan Volkan ve Hakan Göğtepe kardeşler, turnuvayı şampiyon tamamladı. Bilal Tanrıverdi- Emir Kavuzlu ikilisi de 3'üncü oldu.

Karşılaşmaların ardından turnuvada dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi. Şampiyonluğa uzanan sporcular Pınar Özkan- Burcu Atasoy ile Volkan- Hakan Göğtepe kardeşler aynı zamanda 1000'er liralık ödülün de sahibi oldu.