Plaj Futbolu Milli Takımı, Temmuz ayında Rusya'da yapılacak Dünya Kupası elemeleri öncesi, dün Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Hollanda Plaj Milli Takımı ile hazırlık maçı yaptı. Milli Egemenlik Plaj Stadı'nda oynanan maçın normal süresi 7-7 tamamlandı. Uzatmalara giden maçı, konuk ekip 10-7 kazandı. Hollanda Plaj Futbolu Milli Takımı ile bugün bir hazırlık maçı daha yapacak olan milliler, 27 ve 28 Mayıs'ta ise Rusya Plaj Futbolu Milli Takımı ile 2 hazırlık maçı oynayacak. Milli takımın Alanya kampı, 29 Mayıs'ta sona erecek.

Maçın normal süresi berabere bitmesine rağmen uzatmalarda mağlup olduklarını belirten Milli Takım Antrenörü Adil Müftüoğlu, "Adı üzerinde, hazırlık maçı. Eksiklerimizi görüyoruz. İlk periyotta motivasyon eksikliğinden dolayı ani goller yedik ve fark açıldı. Sonrasında farkı kapattık, fakat maç Hollanda'nın galibiyetiyle sonuçlandı. Hazırlıklarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz" diye konuştu.

Maçı, antrenör Adil Müftüoğlu’nun ağabeyleri Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve Süper Lig Üst Klasman Hakemi Kuddusi Müftüoğlu da izledi.