İlk yarının sonlarına doğru Kayserispor kulübü yöneticilerine Galatasaray’a gitmek istediğini söyleyen, bu arzusunu Antalya’daki ikinci yarı kampı sırasında da tekrarlayan Faslı oyuncu Noureddine Amrabat, sarı kırmızılı yönetimin "Seni kesinlikle Galatasaray’a vermeyeceğiz. Kulüpten ve takım arkadaşlarından özür dile. Sözleşmen devam ediyor’’ şeklindeki çıkış üzerine A2 takımıyla antrenmana çıktı. Ardından da Afrika Kupası maçları için ülkesine gitti.

Kayserispor’un kendisini Galatasaray’a vermeyeceğinin netleşmesi üzerine Amrabat, kamuoyuna hitaben Türkçe ve İngilizce bir mektup kaleme alıp, altını imzaladı. Amrabat’ın Kayserispor’a döneceğini belirttiği yazılı açıklaması, Kayserispor Kulübü internet sitesinden ‘’kamuoyuna duyurulur’’ başlığıyla şöyle yayınlandı :

‘’Değerli Kayserispor camiası ve taraftarı. Son aylarda yaşadığım transfer sürecinde, sizleri arkadaşlarımı ve kulübümüzü fazlasıyla üzdüğümü biliyorum. Yaşanan her şeyden dolayı üzgün olduğumu, hiç istemediğim davranışlar sergilediğimin farkındayım. Bu nedenle, bu süreçte üzdüğüm herkesten başta futbolcu arkadaşlarım olmak üzere özür dilerim. Tekrar fırsat verilmesi halinde oynayacağım futbolla, üzdüğüm herkesi mutlu edeceğime söz verir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.’’

Bu arada Faslı oyuncu, ülkesinin Afrika Kupası'ndaki maçlarının tamamlanması üzerine bugün Kayseri'ye geldi.

 


OE(OE/Aİ)