Nouma, imza gününe Beşiktaş taraftarlarının yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarların da katılmasının kendisini çok sevindirdiğini söylekrken de, "İnsanların takım ayrımı yapmadan beni sevmesi çok güzel bir duygu. Çünkü ben de Beşiktaş ile birlikte Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gönül verenleri seviyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'ın bu sezonki performansını değerlendirerek  şampiyonluk şansı ile ilgili olarak yorumda bulunan Nouma, takımın performansının çok iyi bulduğunu, Samet Aybaba'yı da iyi bir teknik direktör olarak gördüğünü söylerken şöyle konuştu:

"Takımda her ne kadar maddi sorun ve sıkıntılar yaşansa da şu anda çok iyi bir noktadalar. Avrupa'da olmamaları ve sadece lige odaklanmaları da önemli. Bu sezon lig daha kolay ve Beşiktaş'ın şampiyonluğunu yüzde 100 olarak görüyorum."

Minik hayranları ile de yakından ilgilenen Pascal Nouma, birinin üzerinde Beşiktaş, diğerinin üzerinde de Galatasaray forması bulunan iki minik hayranını da kucağına alarak gazetecilere poz vermek istedi. Ancak Galatasaray forması giyen çocuk ağlayınca, "Bu Melo" diye seslendi, ardından da Beşiktaşlı çocuğu gösterip, "Bundan korktu" diyerek espri yaptı.

Adana'ya en son 12 yıl önce geldiğini ve kentin bugün çok daha güzel bir konumda bulduğunu vurgulayan Nouma, "Adana, çok güzel bir şehir. Kent insanı oldukça sıcak ve samimi. Özellikle Adana kebabını çok beğeniyorum" dedi.