"GERİ DÖNMEM"

Elazığspor maçında Pinto, Sivasspor maçında da Vederson ile gerginlik yaşayan Bursasporlu Ozan İpek, izinli olduğu gerekçe gösterilerek yapılan antrenmanlara çıkmadı. Antalya'da olan yetenekli futbolcu yaşananlar sonrasında menajerleri aracılığıyla takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletirken, alınan karar sonrası da yakın çevresine, "İzin değil, kadro dışı kaldım. Bir daha geriye dönmem" dediği öğrenildi.

GRUPLAŞMADAN ŞİKAYETÇİ

Ozan İpek'in agrasif tutumunun sebebinin takım içindeki Güney Amerikalı futbolcuların gruplaşması olduğu ileri sürüldü. Maç içinde paslaşmalardan ortaya çıkan sorunun büyüdüğü, Ozan'ın da bu nedenle Pinto ve Vederson'a tepki gösterdiği ve tartıştığı belirtildi. KARAR DEFTERİNE YAZILMADI

Yönetimden yapılan açıklamalar ve Ozan'ın söyledikleri ise birbiriyle örtüşmedi. Yeşil beyazlı yönetim, Ozan İpek'in kulüpten yetkili biri tarafından aranarak menajerlerinin talebi doğrultusunda pazartesi gününe kadar izin verildiğini söyledi. Bu nedenle de, karar defterine 'kadro dışı' kararının henüz yazılmadığı, konuyla ilgili resmi açıklamanın ve kararın da pazartesi gününe bırakıldığı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR DEVREDE

Ozan İpek'in menajerlerinin Beşiktaş ve Trabzonspor ile görüşme yaptığı, siyah beyazlı ekibin önde olduğu görüşmelerde takasın gündeme geldiği öğrenildi. Bursaspor'un Ozan karşılığında Beşiktaş'tan Ersan, Emre Özkan ve Burak Kaplan'ı istediği, Beşiktaş'ın ise Ersan'ı vermeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Görüşmeler olumlu biterse Ozan'ın sözleşmesi feshedilecek ve devre arasında transferi gerçekleşecek. Eğer görüşmeler olumsuz sonuçlanırsa yetenekli futbolcu pazartesi günü Bursa'ya gelerek, kadro dışı kararının resmen açıklanmasının ardından A2 takımla antrenmanlara çıkacak.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Ozan İpek'in menajeri Engin Kırkpınar da gelişmeler üzerine twitter sayfasından açıklama yaptı. Kırkpınar, Ozan'a kulüp tarafından 3 gün izin verildiğini, bunun dışında herhangi bir resmi gelişme olmadığını söyledi. Kırkpınar, resmi gelişme olması durumunda Bursaspor kulübünün gerekli açıklamayı yapacağını ifade etti.

127 MAÇA ÇIKTI

Bucaspor'dan Bursaspor'a transfer olduktan sonra yıldızı parlayan Ozan İpek, yeşil beyazlı ekipte toplam 127 resmi maçta 10 bin 429 dakika forma giydi. Bu süre içinde 16 gol atan yetenekli futbolcu 21 de asist yaptı. Ozan, yeşil beyazlı ekibin şampiyonluğunda da önemli rol oynadı.



EK(İA/Aİ)