Yarın akşam oynanacak olan maçla ilgili hafta boyunca teknik direktör Hector Cuper yönetiminde çok iyi hazırlanıp maça adapte olduklarını belirten mor beyazlı takımın golcüsü David Barral Torres, taraftar desteğiyle hafta boyunca yapılan çalışmayı sahaya olumlu yansıtacaklarını ifade etti.

David Barral Torres, "Galatasaray'a özel antrenman programı gerçekleştirdik. Kendi evimizde mağlubiyetimiz yok. Galatasaray'ı da evimizde mağlup etmek en büyük hedefimiz. Takım arkadaşlarımızla birlikte Galatasaray maçına çok iyi motive olduk. Bu motivasyon ve hafta boyunca çalışmalarımızı taraftarımızında desteğiyle inşallah sahaya çok olumlu bir şekilde yansıtacağız. Üç puan için sahaya çıkıp mücadale edeceğiz. Ligdeki yükselişimizi Galatasaray'ı yenerek sürdürmek istiyoruz. Galatasaray güçlü ve zor bir takım ama Orduspor takımı onun da üstesinden gelecektir" dedi.

Taraftarlara da seslenen David Barral Torres, "Çok coşkulu bir taraftar grubu ve iyi bir yönetime sahibiz. Taraftarımızın her zaman olduğu gibi bu maçtada bizi 90 dakika boyunca coşkulu bir şekilde desteklemesini bekliyoruz. Çünkü bizim en büyük motive kaynağımız 12. adam olan taraftarımızdır. Hep birlikte Galatasaray'ı sahamızda mağlup edelim. Skoru taraftarımız ile birlikte belirleyeceğiz" diye konuştu.