Durugöl Tesisleri'nde hafta sonu oynayacakları Bursasspor maçı için çalışmalara başlayan mor beyazlı ekibin Arjantinli teknik direktörü Hector Cuper, bu arada basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Ard arda oynayacakları Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarını değerlendiren Cuper, şöyle konuştu:

"Aslında bütün maçlar zor, bunu ben hep söylüyorum. Ligde kendi yaptığımız şeylere bakmamız şart. Takımımın sahada bir süredir düzgün yapamadığı işler var. Onları bugünden itibaren düzeltmemiz gerekiyor. Bu hafta birçok şeyi düzeltmemiz gerekiyor."

"İYİ SONUÇLAR ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Son haftalarda kötü sonuçlar aldıklarını hatırlatan Cuper, sorunlarını kabul ederek çözmeye çalışacaklarını vurgularken şöyle konuştu:

"5-6 hafta boyunca iyi top oynadık, bu arada iyi sonuçlar da aldık. Ondan sonra daha negatif sonuçlar almaya başladık. Ama bu 'kötü oynadık' demek değil. Mesela örnek olarak Trabzonspor maçında daha iyi oynadık ama iyi sonucu alamadık. Kabul etmek gerekirki aldığımız sonuçlar, bizim için negatif. Bunu kabul etmemiz bence iyi birşey. Çünkü kabul ettikçe bunları çözmeye çalışıyoruz. Ama şunu düşünmemiz gerekiyor biz ligin belli bölümlerinde bazı şeyleri başarabildiysek yapabiliriz. Bunu düşünerek iyi sonuçlar almaya çalışacağız."



NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF