19 Eylül Stadyumu'nda cuma akşamı oynanacak maçın hazırlıklarına başlayan mor beyazlı ekip çalışmalara sakat olan Selçuk Şahin ve kadro dışı kalan Jean-Jacques Gosso dışında tam kadro başladı.

Antrenman öncesinde Galatasaray'la oynanacak maçı değerlendiren Hector Cuper, "Büyük bir takıma karşı oynayacağız. Kazanmak için sahada herşeyi düzgün bir şekilde yapmamız gerekiyor. Fazla hata yapamayız, sonuçta Galatasaray kaliteli bir takım. O yüzden hafta boyunca antrenmanları iyi bir şekilde yapmamız gerekiyor. Hata yapmamaya konsantre olmaya çalışacağız" dedi.

Ligde oynanan 5 maçtan 3'ünde rakibin 10 kişi kalıp Orduspor'un oyuncu üstünlüğü olmasına rağmen istediği performansı neden elde edemediği ile ilgili bir soruyu yanıtlayan  tecrübeli teknik adam, "Şu an için söyleyeceğim her zaman için geçerli değil tabi ama, mesela bir adam eksik olunca karşı takım daha fazla çalışmaya başlıyor. Onlar fazla olduğunda biz bir kişi eksik kaldığımızda sorumluluk bizde daha fazla olmaya başlıyor" diye konuştu.

Orduspor'un puan cetvelindeki durumunun iyi olduğuna da dikkat çeken Hector Cuper, "İstatistiklere bakarsak 15 puanın 9'unu almışız. Bence şu an durumumuz kötü değil" dedi.