İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ İÇİN

Geçen hafta sahasında Beşiktaş'a yenilerek puan kaybına uğramaya devam eden Orduspor, yarın oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını Hector Cuper gözetiminde Durugöl Tesisleri'nde yaqptığı antrenmanla tamamladı. Mor beyazlı takım, daha sonra deplasman maçına gitti. Ordusporlu futbolcular, Bursaspor'u yenip bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetlerini kmazanmak için sahaya çıkacaklarını belirttiler.

"ZOR MAÇ"

Kafilenin hareketinden önce Bursaspor maçının zor karşılaşmalarından biri olduğunun altını çizen Hector Cuper, ligde birbirinden önemli müsabakalar oynayacaklarını anlatırken şunları söyledi:

"İYİ FUTBOLLA PUAN"

"Bursasspor'da güçlü bir takım. Ve maçımızın zor olacağını biliyoruz. Hazırlıklarımızı hafta boyunca ona göre yaptık. İyi top oynayıp, maça iyi konsantre olup sahadan puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Bursasspor'dan istediğimiz puanı alıp bir sonraki hafta kendi sahamızda karşılaşacağımız Antalyaspor maçına moralle hazırlanacağız. Bu nedenle bu maç bizim için çok önemli. Daha öncede söylediğim gibi bu hafta birçok şeyi düzelteceğiz. Bu maç zor geçecek ama bizde elimizden geleni yaparak istediğimiz puanla döneceğiz."



NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF