TOPLANTI YAPTI

Durugöl Tesisleri'nde Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren mor beyazlı ekip, taktik ve dayanıklılık üzerinde durdu. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda mor beyazlı oyuncuların oldukça hırslı ve istekli çalıştıkları gözlendi.

Hector Cuper, oyuncularıyla antrenmandan önce 15 dakika süren bir toplantı yaptı, Antalyaspor maçının önemine dikkat çekti. Antalyaspor'un güçlü bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Cuper, şunları söyledi:

"MUTLAKA GALİP GELMELİYİZ"

"Bizim galip gelmemiz için Antalyaspor kadar kuvvetli olmamız, hatta onlardan daha fazla güçlü olmamız gerekiyor. Bu maç çok önemli bir maç. Mutlaka galip gelmemiz şart. Güçlü ve kaliteli oyunculara sahip Antalyaspor'u kendi seyircimiz önünde yenmek istiyoruz. Hedefimizde bu maç var."

"FUTBOLDA ÖZEL REÇETE YOK"

Futbolda özel bir reçete olmadığını, son haftalarda da kötü sonuçlar aldıklarını hatırlatan Hector Cuper, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önce ne olduğunu bilip çözebilmek gerekiyor. Futbolda her şey çözülebilir. Kötü şahıs ya da iyi şahısa bağlı olmaz, çözebilmek gerekiyor. Önümüzdeki günlerde en iyisini yapmaya çalışacağız ki bunlar çözülebilsin. Bizim için böyle bir şey şart."


NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF