Antalyaspor maçında galibiyet için sahaya çıktıklarını, ancak müsabakadan 1 puanla ayrıldıklarını belirten Başkan Yardımcısı Hasan Uğur Çebi, "En önemli şey özellikle golden sonra maçı çevirebilmemiz oldu. Kazanmak için maçın sonuna kadar yapılması gereken her şeyi yaptık. Takımımızın ikinci yarıda sergilediği futbol, bizlere ümit verdi. Gönül isterdi ki bu maçtan 3 puan alalım" dedi.

"HERKES GERÇEĞİ GÖRSÜN

Orduspor’un başarısının şehirden verilen destekle orantılı olduğunu da vurgulayan Hasan Uğur Çebi, "Sürekli Orduspor’u eleştiren kesimlerin bu gerçeği görüp tekrar düşünmesi lazım. Bunun da bilinmesini istiyoruz" diye konuştu.

200 BİN EURO’YA OTOBÜS ALINDI

Hasan Uğur Çebi, Orduspor Kulübü olarak takıma 200 bin euroya yeni otobüs aldıklarını, otobüsün dış giydirmesinin ikinci başkan Uğurcan Ataoğlu tarafından tasarlandığını söyledi. Otobüs alımı için bazı kuruluşların geçmişte taahhütte bulunduğunu, ancak bunu yerine getirmediğini de vurgulayan Çebi, şöyle devam etti:

"Daha önce otobüs alınacağını söylemiştik. Bu sözümüzü yerine getirdik ve yeni otobüsü Antalyaspor maçına yetiştirdik. Herkes Orduspor’un nasıl otobüsü olmaz, diye eleştirmişti. Otobüs alacağız, diyen kurumlar ortadan çekildi. Çok anlamlı bir SMS kampanyası düzenledik ama beklenen sonucu alamadık. İş her zaman olduğu gibi başkan ve yönetimine kaldı. 200 bin euro bedelle otobüsü aldık hizmete sunduk. Ordusporumuz'a ve Ordumuza hayırlı olsun."



NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF